Tietosuojailmoitus

Voimassa alkaen: 27. lokakuuta 2023

Tervetuloa Ohjelmistofriikit-sivustolle!

Ohjelmistofriikit kunnioittaa yksityisyyttäsi ja sitoutuu suojelemaan henkilötietojasi. Tämä tietosuojailmoitus selittää, miten keräämme, käytämme ja jaamme tietojasi. Ole hyvä ja lue se huolellisesti.

1. Keräämämme tiedot

a. Palvelinlokit: Keräämme ja analysoimme palvelinlokeja ymmärtääksemme sivustomme käyttöä, parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja varmistaaksemme sivuston turvallisuuden.

b. Lomakkeet: Keräämme seuraavat tiedot, kun käytät lomakkeitamme:

  • Nimi
  • Yritys
  • Sähköposti
  • Sähköpostin aihe
  • Viesti

2. Tietojen keräämistapa

Keräämme tietoja palvelinlokeista ja tiedoista, jotka annat lomakkeissamme. Emme käytä seurantakeksejä, lukuun ottamatta teknistä evästettä, joka muistaa valitsemasi kielen.

3. Tietojen keräämisen tarkoitus

a. Palvelinlokit: Käytämme palvelinlokeja analytiikkatarkoituksiin parantaaksemme sivuston käyttökokemusta.

b. Lomakkeet: Kutsupyynnön lomakkeen kautta kerättyjä tietoja käytetään pyyntösi helpottamiseen liittyäkseen verkkoomme. Yleisen yhteydenottolomakkeen tiedot käytetään vastataksesi tiedusteluihisi.

4. Tietojen jakaminen

Jaamme lomakkeidemme kautta kerätyt tiedot tiimimme kanssa Slackin välityksellä viestintää ja vastaamista varten. Emme myy, vaihda tai jaa tietojasi kolmansille osapuolille markkinointiin tai muihin tarkoituksiin.

5. Yksityisyytesi oikeudet

Sinulla on oikeus saada pääsy, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita yksityisyyteesi liittyen, ota yhteyttä osoitteeseen contact@ohjelmistofriikit.fi.

6. Tämän tietosuojailmoituksen muutokset

Voimme päivittää tätä tietosuojailmoitusta muuttuneiden tietojenkäsittelykäytäntöjemme mukaisesti. Kaikki päivitykset julkaistaan tällä sivulla uuden voimaantulopäivän kanssa.

Käyttämällä sivustoamme suostut tämän tietosuojailmoituksen ehtoihin.

Kiitos, kun vierailit Ohjelmistofriikit-sivustollamme!

Siirry takaisin sivun alkuun