Mikä ihmeen Ohjelmistofriikit?

Ohjelmistofriikit on ohjelmistoalalla työskentelevien freelancereiden verkosto. Sen tavoitteena on helpottaa freelancereiden käyttöä esimerkiksi kokoamalla freelancerit ja niitä tarvitsevat yritykset yhteen. Tähän mennessä Ohjelmistofriikkeihin on liittynyt jo yli 230 freelanceria.

Miksi ryhtyä yhteistyökumppaniksi?

Tärkein hyöty sinulle on helppo pääsy kattavaan freelancer-verkostoon. Monissa yrityksissä nähdään paljon vaivaa oman alihankintaverkoston rakentamiseen. Kumppanuuden avulla vältyt isolta työltä ja saat paremman näkyvyyden parhaisiin freelancereihin. Tämä tuo sinulle enemmän myyntiä.

Välittäjänä, rekrytoijana tai muuten vain yhteistyöstä kiinnostuneena olet tervetullut Ohjelmistofriikit Certified Partners™ -ohjelmaan.

Ohjelmistofriikit Certified Partners™

Ohjelmistokonsultointiin erikoistuneet yritykset, jotka käyttävät freelancereita alihankkijoina, voivat liittyä Certified Partners -kumppaniyritykseksi. Yritys voi esimerkiksi olla agentuuri tai ohjelmistoyritys, joka tarjoaa freelancereille alihankintaa tai projekteja vähintään satunnaisesti.

Ohjelmistofriikit Certified Partners™ -ohjelmaan pääsemiseksi on kaksi edellytystä:

  1. Yrityksesi pystyy sitoutumaan Ohjelmistofriikkien manifestiin.
  2. Ohjelmistofriikit saavat luvan käyttää yrityksesi logoa nettisivuillaan.

Tätä vastaan saat tällä hetkellä:

  • Pääsyn Ohjelmistofriikkien partner-Slackiin.
  • Pääsyn vapaana olevien freelancereiden CV-pankkiin.
  • Oikeuden käyttää Ohjelmistofriikit Certified Partners -logoa.

Yhteistyötä Ohjelmistofriikkien ja kumppaniyritysten välillä kehitetään jatkuvasti, ja yritykset voivat yhä enemmän integroitua Ohjelmistofriikit-yhteisöön. Kysy lisätietoja Ohjelmistofriikit Certified Partners™ -ohjelmasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact@ohjelmistofriikit.fi.

Siirry takaisin sivun alkuun