Mikä ihmeen Ohjelmistofriikit?

Ohjelmistofriikit on ohjelmistoalalla työskentelevien freelancereiden verkosto. Sen tavoitteena on parantaa freelancereiden asemaa esimerkiksi kokoamalla freelancerit ja niitä tarvitsevat yritykset yhteen. Tähän mennessä Ohjelmistofriikkeihin on liittynyt jo yli 230 freelanceria.

Miksi liittyä mukaan verkostoon?

Ohjelmistofriikit eroaa muista verkostoista siten, että se ei ole minkään yksittäisen yrityksen alihankkijaverkosto. Kaikilla verkoston jäsenillä on sama tavoite: Saada lisää ja parempia keikkoja. Sinä pystyt auttamaan muita omalla pienellä panoksellasi ja vastineeksi saat kaikkien muiden pienet panokset.

Verkoston sisällä jaetaan myös avoimesti tietoa alalla tapahtuvista muutoksista, joihin et välttämättä pääse helposti muuta kautta käsiksi. Esimerkiksi kysynnän ja tarjonnan vaihtelu ja markkinahinta ovat asioita, joihin et todennäköisesti kiinnitä normaalisti huomiota kesken projektin.

Kuka pääsee mukaan?

Verkostoon pääsee mukaan kuka tahansa ohjelmistoalalla toimiva freelanceri tehtävänkuvasta riippumatta. Ainoa edellytys on oma firma tai toimintaa kevytyrittäjänä.

Meillä on joukossa koodareita, UI/UX-suunnittelijoita, automaatiotestaajia, designereitä, ohjelmistotestaajia, palvelumuotoilijoita, DevOps-asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Eli ihan kaikkea laidasta laitaan!

Huom. Jos olet vasta siirtymässä freelanceriksi, olet tervetullut mukaan, kun täytät edellä mainitut ehdot. Sitä ennen kannattaa verkostoitua muiden freelancereiden kanssa esimerkiksi LinkedInissä.

Miten pääsen mukaan?

Ohjelmistofriikit-verkosto elää tällä hetkellä Slackissa. Voit liittyä siihen alla olevalla lomakkeella. Ylläpito tarkastaa kaikki liittymispyynnöt käsin, joten saat kutsun Slackiin yleensä muutaman tunnin sisällä.

GDPR: Liittymispyyntösi lähetetään Ohjelmistofriikkien Slackiin ryhmän admineille tarkastettavaksi. Tältä osin henkilötietojasi käsitellään EU:n ulkopuolella, esimerkiksi USA:ssa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen freelanceri*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Siirry takaisin sivun alkuun